BOLU / SEBEN - MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

ÇARŞI MAH. İZZET BAYSAL CAD. NO 6 SEBEN / BOLU
Vizyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile tercih edilen, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü, geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan, evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen, bir OKUL olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak ve çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.
Katı yakıt ile çalışan kalorifer
Ulaşım
Bolu merkeze 54 km , günlük Seben Yazıhanesinden kalkan araçlarla yapılabilmektedir
Seben Merkez
İlçe Merkezinde yer almaktadır.